Ο ΕΦΕΠΑΕ στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Πρόσκληση στη συμμετοχή του ΕΦΕΠΑΕ στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Η Αναπτυξιακή Κρήτης Α.Ε., ως εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας), προσκαλεί επιχειρήσεις, επαγγελματίες και το ευρύ κοινό να επισκεφθούν το περίπτερο του ΕΦΕΠΑΕ στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2025.
Περίπτερο 15, stand 47
Στελέχη του ΕΦΕΠΑΕ θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για να παρέχουν:
-
Ενημέρωση για τις τρέχουσες Δράσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027
-
Πληροφορίες για το σύνολο των Δράσεων που διαχειρίζεται ο φορέας
Η συμμετοχή στη ΔΕΘ αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για δικτύωση, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις δυνατότητες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στη χώρα μας.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΠΑΕ: www.efepae.gr καθώς και στις επίσημες σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, X, LinkedIn και Instagram)